Image
Image
26810
https://www.info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew4404.jpg

VULKANIZERSTVO FURLAN, SERVIS, TRGOVINA IN AVTOPRALNICA, DOBOVA

Mihalovec 1 , Dobova

Galerija slik

Predstavitev

Vulkanizerske storitve Furlan nudimo vam vrhunske vulkanizerske storitve, kot so:

• montaža osebnih avtoplaščev,
• elektronsko uravnoteženje,
• montaža tovornih avtoplaščev,
• ter montaža plaščev za kmetijske stroje (traktorje, balirke, kombajne, ...).

V svojem skladišču imamo običajno od 20.000 do 25.000 pnevmatik različnih proizvajalcev. Vodilne med njimi so Good Year, Dunlop, Michelin, Novex, Uniroyal, Sava, Fulda, Kleber, Debica in Barum.

Smo Goodyear partner leta. Pohvalimo se lahko z laskavimi nagradami, ki jih podeljuje koncern Good Year in sicer Good Year partner leta 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 in 2011 na kar smo še posebej ponosni, saj nam nagrada predstavlja potrditev kakovostnega dela in želje po čim boljših storitvah.

Smo zastopnik blagovne pnevmatik Novex za Slovenijo.

Avto pnevmatike
Velika izbira gum vseh priznanih proizvajalcev! Ugodne cene gum! Če iščete gume ali zračnice za ostala vozila (traktorji, delovni stroji, spec. vozila) smo pravi naslov.

Kar 15% popusta pri nakupu zimskih gum z gotovino!

Kar 15% popusta pri nakupu letnih in celoletnih gum z gotovino!

Možna nabava pnevmatik po naročilu: ob že tako ugodnih cenah gum vam nudimo še dodatne ugodnosti, saj lahko od sedaj gume tudi naročite! Prevzem oz. odprema gum iz našega skladišča je vsako delovno sredo v kolikor gume naročite do petka! Še ugodnejše cene gum od rednih cen!


Tovorne gume
Velika izbira tovornih gum vseh priznanih proizvajalcev! Ugodne cene gum! Kar 20% popusta pri nakupu tovornih gum z gotovino ali s kartico!


Moto pnevmatike
Poceni moto gume različnih znamk enem mestu Velika izbira moto gum vseh priznanih proizvajalcev! Ugodne cene mogo gum! Ne pozabite! Pri nakupu moto gum z gotovino ali s kartico, vam nudimo kar 20% popusta!


Alu platišča
Poceni alu platišča različnih znamk na enem mestu. Velika izbira alu platišč različnih znamk. Nudimo vam tudi replike platišč. Ne pozabite! Pri nakupu alu platišč z gotovino ali s kartico, vam nudimo kar 20% popusta!


Kovinska platišča
Poceni kovinska platišča na enem mestu. Velika izbira kovinskih platišč po ugodnih cenah. Ne pozabite! Pri nakupu kovinskih platišč z gotovino ali s kartico, vam nudimo kar 20% popusta!


Avtodeli in oprema
Velika izbira avtodelov in opreme za vaše vozilo. Ne pozabite! Pri nakupu avtodelov in opreme z gotovino ali s kartico, vam nudimo kar 20% popusta!

• zračnice (traktor, motor, prikolice, viličar, ...)
• ostalo (okrasni pokrovi, žarnice, metlice, ...)
• akumulatorji
• filtri (olja, gorivo)


Okrasni pokrovi
Velika izbira okrasnih pokrovov za vaše vozilo! Ne pozabite! Pri nakupu okrasnih pokrovov z gotovino ali s kartico, vam nudimo kar 5% popusta!Avtopralnica
Od 
Vir: http://www.vulkanizerstvo-furlan.si/vulkanizerstvo

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

5.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
VULKANIZERSTVO FURLAN d.o.o.
Davčna št.:
97608173
Kontaktna oseba:
Furlan Melita
Kontaktna oseba:
Furlan Franc
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 De
Mobitel:
+386(0)98 395 214
Mobitel:
+386(0)51 309 446
Telefon:
+386(0)7 4522010
E-mail:
info@vulkanizerstvo-furlan.si
Faks:
+386(0)7 4967214

Socialno omrežje