Image
Image
11732
https://www.info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew66966.jpg

TURISTIČNA KMETIJA PRI BOŠTJANOVCU, GORENJA VAS

Hotavlje 34, 4224 Gorenja vas, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

TURISTIČNA KMETIJA PRI BOŠTJANOVCU, GORENJA VAS

Turistična kmetija pri Boštjanovcu

V vasi Hotavlje, odmaknjeni od glavne ceste (Škofja Loka-Žiri, Cerkno) v Poljanski dolini pod vznožjem mogočnega Blegoša, kjer poteka tudi Rupnikova linija, leži turistična kmetija apartma Pri Boštjanovcu. Sto štirideset let stara, a obnovljena hiša, se kot edina na Hotavljah, ponaša z najlepše ohranjenim portalom iz hotaveljskega marmorja – hrastovimi vrati in polovico hiše z oboki iz leta 1864. Ob njej je sto let star kozolec, nov hlev pa se lepo ujema s kmetijo.

Namestitev:

Na voljo so vam apartma za: ( 1/4, 1/2-4, 1/2-3, 1/2 osebi). V apartmajih je možna namestitev dodatnega ležišča. Na veliki pokriti terasi je miza, ne manjka niti ležalnikov ter otroških igral. Vsak apartma ima svoj balkon,kuhinjo in kopalnico z wc-jem. Ob hiši je velik vrt,otroško igrišče, gril in ogrevan družinski bazen namenjen kopanju gostom apartmaja turistične kmetije (kopanje od 1. 5. do 30.9.). Opazujete lahko domače živali, jahate konja, hodite po nezahtevnih bližnjih hribih. Je pravo izhodišče ribičem, ki se preizkušajo v sreči ribolova bližnjih rek (Sora, Sava, Idrijca, Soča).

 TURISTIČNA KMETIJA PRI BOŠTJANOVCU, GORENJA VAS, TURISTIČNA KMETIJA PRI BOŠTJANOVCU, GORENJA VAS, TURISTIČNA KMETIJA PRI BOŠTJANOVCU, GORENJA VAS

Smučarski center Cerkno (oddaljen 15 min) je priljubljeno smučišče tako zahtevnim, kot začetnim smučarjem.

Okoliške znamenitosti in aktivnosti:

Škofja Loka - muzej, Cerkno - muzej, Idrija - muzej, Antonijev rov, lepote Ljubljane, Postojna - Postojnska jama, Bled, Izola, Piran, Portorož (od 30 min do 1,5 ure vožnje), smučarski center Cerkno. V vasi je gostišče, trgovina 100 m, pridelujejo dobro domače pivo, viski in sokove.

Okolica 2 km vam ponuja gostišča z odlično kulinarično ponudbo,obilo kolesarskih in pešpoti, jahalnih, tenis igrišča, golf vadbišča ...

 Vabljeni!

TURISTIČNA KMETIJA PRI BOŠTJANOVCU, GORENJA VAS, TURISTIČNA KMETIJA PRI BOŠTJANOVCU, GORENJA VAS, TURISTIČNA KMETIJA PRI BOŠTJANOVCU, GORENJA VAS

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Hotavlje 34, 4224 Gorenja vas, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Apartma pri Boštjanovcu - Gašper Banič
Davčna št.:
65558235
Naslov:
Hotavlje 34, 4224 Gorenja vas
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1919 0501 0439 464 (odprt 14.1.2013, DBS d.d.)
Odgovorna oseba:
Gašper Banič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
 De
 IT
Mobitel:
+386 (0)31 389 306
E-mail:
info@turisticnakmetija.si