Image
Image
6241
https://www.info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3950/sense_logo_ghu-1669295336.png

WELLNESS LJUBLJANA

Miklošičeva 3, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

SENSE SPA CENTER, LJUBLJANA

    

Oaza sredi Ljubljane

Če si po sprehajanju ali po neutrudnem beganju po mestnih opravkih želite sprostiti utrujene mišice, napetost v sklepih ali resetirati misli lahko to storite v nepozabnem okolju, pridušeni glasbi in prijetni družbi. Obisk Penthouse bazena, v najvišjem nadstropju Grand Hotela Union/uHotel, je za vas najboljša izbira. V prenovljeni, sodobni oazi sredi mesta, v stilu Sense Wellnessa, boste uživali v plavalnem bazenu in se razvajali v savnah, ob tem pa boste zadrževali dih ob nepozabnem pogledu na Ljubljanski grad.  

Sense tajska masaža z aromatičnimi olji 

Izvajamo jo z različnimi aromatičnimi olji po vašem izboru. Pri tej masaži stimuliramo akupresurne točke, s čemer uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije ter odpravljamo stres. Glajenje z aromatičnimi olji blagodejno učinkuje na kožo in vas odpelje v stanje blaženosti.

Tradicionalna tajska masaža

Deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje. Deluje veliko globlje kot klasična masaža.

Izvajamo jo na blazini na tleh. Oblečeni ste v udobna naravna oblačila. Pri masaži uporabljamo palce, dlani, komolce in kolena.

Po kratki sprostitvi začnemo s stimulacijo akupresurnih točk na stopalih in nogah, nato nadaljujemo s kombinacijo počasnih in blagih razteznih prijemov ter aktiviranjem glavnih energetskih kanalov, ki jih Tajci imenujemo 'Sen linije'.
Masaža poteka leže na hrbtu, trebuhu in boku ter v sedečem položaju.

Tajska masaža s toplimi zelišči

Izvajamo jo s toplimi snopiči tajskih zelišč, ki dobrodejno delujejo na naše telo. Pomaga pri vnetju mišic, stresu in manjših poškodbah ali bolečinah, kot na primer revmi ali artritisu. Ta masaža ustvarja ravnotežje duha in telesa, prijetno vpliva na kožo, jo krepi in ji daje prožnost. Priporočamo jo gostom, ki bi utegnili biti preobčutljivi (razna akutna bolečinska stanja) za tradicionalno tajsko masažo.

Kraljeva masaža

Počutili se boste kraljevsko. Kraljeva tajska masaža je sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in tajske masaža z aromatičnimi olji.

Filipinska hilot masaža

Hilot je filipinska terapevtska masaža, ki z uporabo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja učinkovito odpravi bolečine v hrbtu.Ker so bananini listi naravni ionizator hilot terapevt z dotikom določi moten pretok energije v telesu in se posveti problemu dokler ne vzpostavi ravnotežja in harmonije ter občutka olajšanja.

Pre-natal treatment

Masaža prilagojena potrebam nosečnic in je priporočljiva po prvih treh mesecih nosečnosti.


Orientalska masaža stopal

Refleksna masaža stopal deluje na energetskem nivoju in jo izvajamo s pritiski na akupresurne točke na podplatih. Temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno refleksno točko na stopalih in dlaneh, s tem pa vzpostavljamo telesno in duševno ravnovesje in krepimo zdravje.

Masaža s kakavovim maslom

Masaža s toplim kakavovim maslom za vse ljubitelje čokolade oz. kakava in za vse, ki si želite občutka mehkobe na svoji koži.

Masaža z mangovim maslom

Je sproščujoča masaža celega telesa z naravnim mangovim maslom in jo še posebej priporočamo osebam z zelo suho in občutljivo kožo. Po uporabi je koža mehka, voljna in negovana, telo pa sproščeno.

Masaža s kokosovim oljem

Poleg sproščujočega učinka masaže vam to razvajanje nudi tudi negovalni učinek, saj je kokosovo olje eno najbolj kvalitetnih olj, ki kožo ne samo neguje, ampak tudi upočasnjuje znake staranja na koži.

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Miklošičeva 3, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ESENSE d.o.o.
Davčna št.:
65736320
Naslov:
Miklošičeva 3 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0310 2100 0422 209 (odprt 18.6.2010, SKB d.d.)
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
Mobitel:
+386(0)30 388 388
Mobitel:
030388388
Telefon:
+386(0)1 5882600
E-mail:
sense@sense.si