Image
Image
5370
https://www.info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew16602.jpg

STUDIO BOUTIQUE, JESENICE

Cesta Alojza Travna 3a , Jesenice, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

V Studiu Boutique ustvarja ambiciozna in sprememb željna ekipa, ki si želi izstopati iz vsakdanjega povprečja.

Navdihujeta in družita nas želja in strast, da naredimo film na drugačen, edinstven, butični način.

Naša prilagodljivost vsakemu posameznemu projektu nam omogoča, da vedno znova poiščemo kreativno rešitev, ki bo vaš dogodek, ovekovečen na filmu, naredila gledljiv znova in znova.

Video produkcija in post produkcija

V video produkciji Studia Boutique vam izdelamo kreativen film po zadnjih tehničnih standardih.

Naša glavna dejavnost je video produkcija – produkcija filmov, video filmov, dokumentarnih oddaj in zajema vse od začetka priprave scenarija do končnega izdelka, razmnoževanje ter tiskanje medijev.

Naše postprodukcijske storitve vključujejo SD in HD montažo, odvisno od vaših potreb in želja. Postprodukcija je seveda zelo pomemben del celotnega izgleda posnetka, saj nikoli ne moremo iz raznih razlogov popolnoma posneti dano situacijo. Vse to rešimo v postprodukciji . Posnetke tudi barvno obdelamo, dodajamo razne animirane elemente, brišemo moteče ali nepotrebne elemente, dodajamo napise idr. Posnetek tako dobi svoj smisel, saj govori sam zase.

Avdio postprodukcija zajema tudi pripravo in branje  besedila, ki je po želji lahko glasbeno podloženo. Za piko na i na koncu dodamo še glasbeno podlago in spremljajoči glas, ki dodatno poudari sporočilo gledalcem.

Poleg razmnoževanja vam nudimo tudi obdelavo ploščkov in ovitkov ter izdelavo menijev za DVD in BLU RAY medije. Vso grafiko tiskamo neposredno na medij.

Poleg same produkcije vam mudimo tudi obdelavo že obstoječih posnetkov, nadgradnjo posnetka z zvočnimi in vizualnimi efekti, po želji pa vam vaš obstoječi posnetek pretvorimo v format po vaši želji ali potrebi, ki ga lahko gledate preko DVD enote ali računalnika.

Z nami boste ustvarili odličen izdelek v vseh pogledih.

Oprema

V Studiu Boutique prisegamo na preizkušene in uveljavljene proizvajalce, saj le s takšno opremo lahko dosegamo rezultate visoke kakovosti, krati pa so prepoznavni element našega stila filmov.

Za snemanje uporabljamo najnovejše DSLR kamere in profesionalne video objektive, ki so ustvarjeni za tovrstno snemanje.

Naši izdelki so prepoznavni po t.i. filmičnem izgledu, pri čemer si pomagamo s profesionalnimi snemalnimi dodatki, kot so Steadycam, slider, followfocus, viewfinder.

Za zahtevnejšo videografijo uporabljamo posebno dvigalo z daljinsko vodeno glavo in kontrolo kamere.

Izrednega pomena v videografiji je tudi zvok. Tudi na tem področju zaupamo profesionalnim proizvajalcem, kot so Rode, Senheiser in Zoom.

Snemanje zvoka lahko prilagodimo širokemu spektru potreb.

Ključni element snemanja je svetloba. Naš način dela nam narekuje izredno prilagodljivost tudi na tem področju.

Uporabljamo profesionalne prenosne reflektorje in t.i. softboxe, za enostavno in učinkovito rešitev pa so se izkazali tudi zelo preprosti dodatki.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta Alojza Travna 3a , Jesenice, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kreativna video produkcija in organizacija prireditev, Mateja Berguš, s.p.
Davčna št.:
54899974
Mobitel:
+486 (0)41 980 387
Mobitel:
+486 (0)40 360 063
E-mail:
info@studio-boutique.eu