Image
Image
5446
https://www.info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4880/logonew33764.jpg

GEOSERVIS, LASERSKI MERILNIKI, LJUBLJANA

Litijska cesta 45, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

GEOSERVIS, LASERSKI MERILNIKI, LJUBLJANA


Podjetje Geoservis, d.o.o. je pooblaščen prodajalec merske opreme za geodezijo, GIS, gradbeništvo in strojništvo ter navigacijske opreme. Zastopamo svetovno priznane blagovne znamke Leica Geosystems in geo-Fennel.


Pomemben del našega poslovanja obsega tudi kakovosten certificiran servis, tehnično podporo in svetovanje, upravljanje omrežja stalnih postaj GNSS ter izvajanje projektov s posebnimi zahtevami, kot je na primer načrtovanje, postavitev in upravljanje sistemov za opazovanje premikov in deformacij, svetovanje, montaža in uvajanje rešitev za vodenje strojev in podobno. 

Naša vizija je ostati vodilni slovenski ponudnik opreme in rešitev za geomatiko. Kadar koli se boste srečali z zajemom, obdelavo, analizo, predstavitvijo in posredovanjem prostorksih podatkov, smo pravi naslov za vas.

Kakovost naših storitev pomeni usklajenost z zahtevami, potrebami in pričakovanji strank ter usklajenost s standardi in je najpomembnejša vrednota podjetja Geoservis, d.o.o. Vodstvo podjetja in zaposleni smo odgovorni za uresničevanje politike kakovosti, prav vsak pa za kakovost svojega dela.

Kakovost zagotavljamo v vseh fazah poslovnega procesa – od razvoja oziroma nabave do dobave proizvoda oziroma storitve naročniku. Naša trajna naloga je izboljšati kakovost in še racionalizirati poslovanje. Pomemben cilj uvajanja politike kakovosti skladne s standardi ISO 9001 je izpolnjevanje pričakovanj in zagotavljanje trajnega zadovoljstva naših odjemalcev.


Naš servis merske opreme in pribora je certificiran tudi iz strani Leice Geosystems. Certifikat obnavljamo vsake tri leta, servis pa se ponaša kot najboljši v regiji.


Nakup instrumenta je šele začetek naše skupne poti. Naš cilj je, da smo vaš partner, na katerega se popolnoma zanesete, kadar razmišljate o merilni opremi in rešitvah; da vam nudimo tehnično podporo in certificiran servis, kot ga pričakujete.


Da lahko zadostimo tem ciljem, skrbimo za redno nadgrajevanje znanja naših sodelavcev - od prodajnikov, tehničnih podpornikov in serviserjev. Skrbimo za skladnost merske in kontrolne opreme, ki jo uporabljamo v servisu, hkrati pa neprestano stremimo k ponudbi novih inovativnih proizvodov in kakovostnih storitev. Zato, da bomo vedno upravičili vaše zaupanje!Vsi produkti

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Litijska cesta 45, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
GEOSERVIS servis in trgovina d.o.o.
Davčna št.:
61771945
Naslov:
Litijska cesta 45, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0203 3001 5489 545 (odprt 19.3.2001, NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 2900 0005 5420 031 (odprt 18.7.2007, UNICREDIT BANKA SLOVENIJA d.d.)
Odgovorna oseba:
Bilbam Andrej
Kontaktna oseba:
Bilbam Andrej
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
Mobitel:
+386(0)31 663 802
Mobitel:
031663802
Telefon:
+386(0)1 5863830
E-mail:
info@geoservis.si